MENU DLA PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ
JADŁOSPIS NA DZIEŃ 17.03.- 21.03.2025 r.
Dzień tygodnia |
Obiad |
Poniedziałek |
Potrawka drobiowa z warzywami (100g)(1,9) Ryż (110g) Kompot 200 ml |
Wtorek |
Kurczak pieczony (90g) Ziemniaki (110g) Surówka z marchewki i jabłka (80g) Kompot 200 ml |
Środa
|
Kopytka z masłem (280g)(1,3,7) Kompot 200 ml |
Czwartek
|
Kotlet schabowy (90g)(1,3) Ziemniaki (110g) Surówka z buraków (80g) Kompot 200 ml |
Piątek
|
Ryba panierowana (90g)(1,3,4) Ziemniaki (110g) Surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem (80g) Kompot 200 ml |
Cyframi oznaczono substancje powodujące alergie lub nietolerancje. Szczegółowy wykaz dostępny
u dyrektora placówki.