MENU DLA PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ

               

JADŁOSPIS NA DZIEŃ 17.03.- 21.03.2025 r.

Dzień tygodnia

Obiad

Poniedziałek

Potrawka drobiowa z warzywami (100g)(1,9)

Ryż (110g)

Kompot 200 ml

Wtorek

Kurczak pieczony (90g)

Ziemniaki (110g)

Surówka z marchewki i jabłka (80g)

Kompot 200 ml

 

Środa

 

Kopytka z masłem (280g)(1,3,7)

Kompot 200 ml

 

Czwartek

 

Kotlet schabowy (90g)(1,3)

Ziemniaki (110g)

Surówka z buraków (80g)

Kompot 200 ml

 

Piątek

 

Ryba panierowana (90g)(1,3,4)

Ziemniaki (110g)

Surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem (80g)

Kompot 200 ml

 

 

 

 

 

 

 

 

Cyframi oznaczono substancje powodujące alergie lub nietolerancje. Szczegółowy wykaz dostępny
u dyrektora placówki.


Ostatnie wpisy